27 Aralık 2011 Salı

AKKOZA KONUT SAHİPLERİ BİLGİLENDİRME 2011/2012


GARANTİ KOZA AKİŞ ADİ ORTAKLIĞI
AKKOZA KONUT SAHİPLERİ BİLGİLENDİRME 2011/2012
Aralık 2011

Sahip olduğu tüm sosyal imkanlarla “İstanbul’un yeni Etiler”i olarak tanımlanacağına inandığımız Akkoza projemizden konut almış olan sizlere Akkoza projemizde son zamanlarda yaşanan önemli gelişmeleri paylaşmak istiyoruz.


Akkoza Faz 1 ve Faz 2 Teslimleri:
Öncelikle Esenyurt bölgesini cazibe merkezi haline getirecek 450 bin metrekarelik bir arsa üzerinde planlanan ve toplam yatırım maliyeti 1 milyar doları bulan Akkoza Projesi’nde, birinci Faz konutların teslimatı tamamlanmış bulunmaktadır. Defne bloklarında şu anda 60 daire ikamet etmektedir. Hali hazırda bitmiş dairelerimizin fotoğraflarını web sitemizde görebilirsiniz.

Projemizin 2. Faz 2A 2B ve 2C etapları ise Ocak 2012 tarihinde teslim edilmeye başlanacaktır. İkinci fazda ev sahibi olan müşterilerimizi, belli bir program çerçevesinde satış sonrası ofisimize davet edecek ve yeni evlerinin anahtarını teslim edeceğiz.

Bu vesile ile projemizin teslimatında elimizde olmayan nedenlerle yaşanan gecikmeden dolayı özür diler, bu süreçteki anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederiz.


Akkoza’da Alışveriş: Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi:

Akkoza projesinin içinde bulunan Akbatı alışveriş ve yaşam merkezi Eylül ayında faaliyete geçmiş bulunmaktadır. Tem Bağlantısı ve kavşak çalışmaları da bitirilmiş olup konuklarımızın kullanımına açılmıştır.

Siz değerli misafirlerimizin bilgisine sunar, mutluluklarla dolu yeni bir yıl dileriz.

 info@garantikozaakis.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder