3 Kasım 2010 Çarşamba

Akkoza Teslime Hazır Daire Fotoğrafları

8 yorum:

  1. Mahalle muteahhitleri bile artik daha luks yapiyor , en ufak dekorasyona yonelik bir sey yok , ayni toplu konut mantigi ile her sey .Bu fiyatlardan daha dusuge residence yapiliyor ,yazik odediklerimize ..

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten öyle m2 ler indirmişler, montalama dıştan olur bunlar içten yapmış güya? NE MANTIKSA, resmen şişirme daireler. pimapenler üsten açılır değil, cam konuş şekilleri perdeler için çok kötü boydan camlar, odalar camlar dengesiz sanki, basit bir karton piyer bile yok, mutfak dolapları dengesiz havalandırma yanıdakiler hele tam kötü, dolap koymak için koymuşlar resmen YAZIK VERİLEN PARALARA ......

    YanıtlaSil
  3. KOZA ŞEHİR DE İLAN ÇIKIYORDU GEÇEN HAFTA, HAFTA SONU DAİRE BAKMAYA GİTTİĞİMİZİDE BAKTIM. SATIŞ OFİSİ BOŞ DU . MİLLET KANDIRACKALARIN ZANNETİLER AMA YEMEDİ. KENDİLERİ KAYBETTİ. MAĞDUR AKKOZALILAR SİTESİNDEN HERKES HABERDER OLDUKİ ETKİSİ OLDU.

    YanıtlaSil
  4. Boyle bir daire fiyati arsa dahil m2 de 750 tl yi gecmez , oturup hesap yapsin herkes kac para fazla odedigine , gecikmeler de cabasi .Sosyal tesisler bize ait olmaliydi ki verilen paralar bir seye benzesin .Sosyal tesisleri ya satiyorlar yada kiraliyorlar bu nasil bir is anlamadim .Bir daha Turkiye den bitmemis daire almam .Bedava bile verseler altinda bir sey arayacagim...

    YanıtlaSil
  5. Ben üçüncü etaptan bir daire aldım ,resimleri görünce vede yorumları okudukça eşimle yıkıldık . Böyle köklü firmaların isimlerine güvenerek bir karar vermenin ne kadar yanlış olduğunu anlıyorum. Aklımın almadığı bukadar büyük şaşalarla şişirdikleri bu proje nasıl olurda bukadar fiyasko çıkar. Kullanılan malzeme ve binaların dıştan genel görünümü toplu konutlardaki seviyeden daha aşağıda. Binanın dış cephesinin sıva kısımlarının asimetrik ve yamukluğu 100 metre öteden görünüyor. inanılır gibi değil..

    YanıtlaSil
  6. Merhaba, bizde üçünçü etaptan aldık daire. 1. ve 2. etaplar sıkıtılar var ama hafta sonu inşaat alanını baktık gerçekten gözle görülür çalışmalar var inşallah erken bitirir teslim ederler de. Güzel proje herkes bittiğinde mutlu ve huzurlu şeklide yaşamlarımıza yeni evlerimizde devam ederiz.

    YanıtlaSil
  7. merhaba, 1. etap tan daire alanlar varmı. daire katilesi nasıl beklenen gibimi .

    YanıtlaSil
  8. Selam. 2A etabında bizde daire aldık. Böyle büyük bir proje neden böyle oldu yazık. A2 etabınad dün baktım. kaç aydır aynı gidiyor kaba inşaat bile tam biterememişler kat çıkıyorlar. nisan/2011 teslim başlacak diyorlardı. bu gidişle 2012 bulur. 1. etap sıkıtılar bizide bekliyor. Okadar para verdik. bir pencerenin üsten alıçılır değil en basit porjelerde var.
    Garanti koza kendi kaybeder böyle küçük hesaplar yaparsa.

    YanıtlaSil